Kring West-Brabant KNHS
 Wij zijn er voor onze leden! 

Bixie & Friends.

BIXIE & FRIENDS VOOR DE ALLERKLEINSTEN
Speciaal voor de jongste kinderen tot en met 12 jaar die willen paardrijden, bieden de KNHS en FNRS de Bixie&Friends ruiteropleiding. Hierin leren kinderen op een veilige en leuke manier alles over pony’s, de verzorging, de omgang en uiteraard het paardrijden. Het programma is speels opgebouwd en afgestemd op de beleving, motoriek en didactische vaardigheden van jonge kinderen.


EIGEN RUITERPASPOORT
Hierbij worden kinderen samen met de pony Bixie en z’n vrienden meegenomen langs een volledige leerlijn paardrijden, waarbij ze uiteindelijk diploma’s kunnen halen, proeven kunnen rijden en wedstrijdjes kunnen doen. Alles wordt genoteerd in hun eigen persoonlijke ruiterpaspoort. 

Word lid van de KNHS.


BIXIE & FRIENDS LEREN JE ALLES
Bixie is een stoere hengst die samen met zijn paardenvrienden, Dancer, Hero, Star, Rocket, Jumper en Lucky de meest fantastische avonturen beleeft. Ze vinden het fantastisch om jou alles te leren over paardrijden, hoe je paarden moet poetsen en verzorgen, hoe je wedstrijden kunt rijden en hoe je paardentaal kunt leren herkennen.
Ben je lid van de KNHS, dan ontvang je exclusief twee keer per jaar het magazine Bixie&Friends boordevol strips, paardenweetjes, tips en super gave posters!  Bixie heeft ook een eigen website.


BIXIE & FRIENDS BINNEN KRING WEST-BRABANT

Binnen onze Kring willen we verenigingen motiveren om binnen hun vereniging aan de slag te gaan met de ruiteropleiding en Bixie & Friends proeven uit te schrijven op hun concours.

In samenwerking met onze verenigingen wil Kring West-Brabanr een Diploma-dag organiseren. Interesse? Stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres.

Hou onze sociale media in het oog!


Als vereniging kan je onderstaande presentatie bekijken en voor verdere vragen of aanvragen van een starterspakket mailen naar jeugdruiterbegeleiding@kringwestbrabant.nl  

Wij helpen jullie graag verder!


Presentatie Bixie & Friends
Ruiteropleiding voor verenigingen.pdf (7.79MB)
Presentatie Bixie & Friends
Ruiteropleiding voor verenigingen.pdf (7.79MB)