KNHS
Kring West Brabant

Terug

Beste leden van KNHS Kring West-Brabant,

Eindelijk is het weer mogelijk om op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van een rijvereniging of ponyclub behorend tot Kring West Brabant. Combinaties, zowel pony’s als paarden kunnen zich opgegeven voor de disciplines dressuur en springen. Men mag maximaal twee maal inschrijven. (Bijvoorbeeld met twee paarden/pony’s dressuur, twee paarden/pony’s springen, een paard/pony springen en dressuur, een paard/pony springen en een paard/pony dressuur). Een startpas is niet vereist.

Alle deelnemende instructeurs rijden of hebben op hoog niveau gereden en zijn gediplomeerd. De instructeurs delen zelf naar eigen inzicht de deelnemers in in verschillende groepen. Zij zullen zelf contact opnemen met de deelnemers over de indeling.
Per instructeur verschilt de lesduur en het aantal deelnemers per les. Lees dit goed door bij de aanvullende informatie van de instructeur van jouw keuze.

De KNHS Kring West Brabant kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor enig ongeval dat iemand overkomt of enige vorm van schade die geleden wordt door deelname aan de lessen dan wel in of nabij de terreinen of gebouwen waar les gegeven wordt.

De rijderscursus bevat vijf trainingen per cursus. Er wordt dus aangemeld en vooruit betaald voor vijf trainingen. De kosten aan deze cursus verbonden zijn voor ponyruiters € 50 en voor paarden € 65,00.
Opgeven voor deze cursus kan tot en met 31-03-2022 door het volledig ingevulde inschrijfformulier te mailen naar rijderscursus@hotmail.com , andere aanmeldingen worden niet geaccepteerd!
Daarna zullen de deelnemers doorgegeven worden aan de verschillende instructeurs. Na 31 maart is het niet meer mogelijk in te schrijven. Na ontvangst van het inschrijfformulier krijgt u een betaalverzoek, waarmee u via iDEAL kunt betalen.

Vol is Vol en wie het eerst betaald wordt het eerst geplaatst. Vergeet niet een instructeur naar 2e keuze aan te geven zodat er snel geschoven kan worden wanneer een combinatie niet bij de instructeur van 1e keuze geplaatst kan worden.

Het inschrijfgeld dient 3 april 2022 op de bankrekening te staan van Kring West-Brabant.
Rekeningnummer Kring West-Brabant: NL96 RABO 0122 5532 68 Rabobank Oudenbosch ovv Rijderscursus 2022 en uw naam + instructeur.
Niet bijgeschreven op de bankrekening is niet deelnemen ( denk aan de verwerkingstijd tussen de verschillende banken!!).

Vragen kunt u stellen door een mail te sturen naar rijderscusus@hotmail.com
NB. Indien door uw vereniging de Kringbijdrage 2020 niet is betaald is het niet mogelijk deel te nemen aan de
Rijderscursus.

Instructeurs:
Ruud Schaeffer
Willem-Jan Piggen
Albert Testers
Marieke de Mooij
Sandra Zoutendijk
Astrid van der Poel
Lisanne Zoutendijk
Demi van Nikkelen- Kuipers
Thalia Rockx
Ingrid Sonneveld

Uitnodiging 2022
Opgaveformulier 2022