KNHS
Kring West Brabant

Terug

Ik ben Babette Jochems- van Bragt, ik ben 39 jaar oud woon in Rijsbergen getrouwd en ben moeder van 2 kinderen. In het dagelijks leven ben ik aan het werk als financial controller bij de KSM groep in Breda. Op 29 maart ben ik gekozen als bestuurslid van de KNHS kring West-Brabant.
Ik was heel jong toen ik voor het eerst op een pony zat en heb op mijn vijfde mijn eerste eigen pony gekregen. Jaren later ben ik lid geworden van PC De Jonge Paardenvriend in Princenhage, dat werd later P&PSV Princenhage en ben ik daar ook verder gegaan bij de paarden. Tot de fusie met RV DES Rijsbergen ben ik penningmeester geweest, na de fusie met DES ben ik eerst als bestuurslid actief geweest en nu als secretaris. Ook ben ik lange tijd actief geweest binnen de organisatie van SGW Princenhage waar ik o.a. het wedstrijdsecretariaat heb gedaan.
Ik ben nog steeds een actieve ruiter op dit moment rijd ik op mijn eerste zelf gefokte paard eventing-en springwedstrijden op L-niveau en heel af en toe pak ik nog eens een dressuurwedstrijdje mee.
Aan de kant overal commentaar op geven is heel makkelijk. Maar als je daadwerkelijk iets wil betekenen voor de sport dan zal je je daar ook voor in moeten zetten. Ik roep altijd zonder vrijwilligers kan ik nergens meer aan meedoen. Vandaar dat ik graag ook mijn steentje bij wil dragen en dan geef ik heel graag wat extra aandacht aan het pony springen en de eventing binnen onze eigen kring.